Blog

Clinica stomatologică Denti Dent lansează noul site www.denti-dent.ro
23 May 2016

Clinica stomatologică Denti Dent lansează noul site www.denti-dent.ro, o platformă online optimizată atât pentru calculatoarele desktop cât şi pentru dispozitivele mobile, dorind astfel să venim în sprijinul tuturor pacienţilor care caută un cabinet stomatologic sau un medic stomatolog de încredere în Bucureşti.

Valentina Vădan, manager şi fondator clinică stomatologică Denti Dent:
„Prima versiune a site-ului, lansată în anul 2013, la înfiinţarea clinicii Denti Dent, a fost una foarte frumoasă, din punct de vedere al designului şi bine gândită, din punct de vedere al optimizării, oferindu-ne chiar din primele 3 luni de la lansare o afişare în primele poziţii de căutare pe platforma Google, putând astfel să răspundem solicitărilor şi provocărilor pacienţilor din zonele imediat apropiate clinicii, respectiv Prelungirea Ghencea şi Drumul Taberei.
Noul site vine, pe lânga un design nou şi foarte atractiv, cu o serie de îmbunătăţiri semnificative, atât în ideea de a oferi informaţii complete despre tratamente, tarife şi oferte speciale, cât şi pentru a crea o legatură funcţională şi firească cu orice pacient, indiferent de zona geografică a ţării în care se află, interesat fiind de noutăţile şi inovaţiile pe care noi, echipa Denti Dent, suntem mereu pregătiţi să le punem în practică.
Şi mă refer aici la secţiunea de blog, în care ne-am propus să abordăm subiecte  interesante şi educaţionale ale acestui domeniu, stomatologia, răspunzând interactiv tuturor pacienţilor care au întrebări sau nelămuriri şi nu în ultimul rând, oferind soluţii”.

Având o interfaţă intuitivă, noul site www.denti-dent.ro este structurat în 8 pagini principale de meniu, fiecare dintrele ele oferind posibilitatea unei navigari rapide către secţiunile de interes.
Vă invităm să vizitaţi noul site, putând astfel să ne cunoaşteţi echipa medicală şi să fiţi la curent cu lista completă de tratamente stomatologice, tarifele atractive practicate şi ofertele speciale pregătite pentru dumneavoastră.

Clinică Stomatologică Denti Dent
Str. Prelungirea Ghencea nr. 91F, Bl. D2, Ap. 5, Sector 6, Bucureşti
Telefon: 031.420.28.47
Mobil: 0735.351.230
E-mail: contact@denti-dent.ro
Web: www.denti-dent.roCategorii
Facebook
Calendar
Copyright © 2016 Denti Dent. Design by Best Image Advertising