Blog

Faţete dentare la Clinica Stomatologică Denti Dent
12 Mar 2019

Mulți dintre noi admirăm vedetele privindu-le la TV, în filme sau pe coperţile revistelor, uimiţi fiind de zâmbetele lor perfecte și gândindu-ne cât de norocoşi sunt acei oameni că au o dantură impecabilă.

Însă puţini ştiu că zâmbetul perfect „de Hollywood” este rezultatul unei proceduri dentare devenită tot mai populară printre oamenii care ştiu că zâmbetul este cea mai importantă parte a personalităţii şi reflectă starea de spirit. Un zâmbet frumos înseamnă încredere în sine, o primă impresie plăcută pentru cei din jur şi o atitudine prietenoasă.

 

Faţete dentare din ceramică presată E-Max Ivoclar

Nu vă place culoarea dinţilor sau forma lor? Aveţi reţineri când zâmbiţi de teamă că cei din jur vă vor observa dantura cu probleme? Vreţi să aveţi şi dumneavoastră acel zâmbet „de Hollywood”?

Faţetele dentare din ceramică presată E-Max Ivoclar sunt răspunsul la toate întrebările de mai sus!

 

Ce sunt faţetele dentare?

Faţetele dentare sunt pelicule subţiri din ceramică presată de grosimea cojii de ou şi sunt folosite pentru a recrea aspectul natural al dinţilor, fiind o soluţie de succes în situaţii în care dintele natural prezintă mici imperfecţiuni de formă sau culoare, dar şi în cazul în care există dinţi fracturaţi, goluri între dinţi (strungăreaţă) sau dacă poziţia incorectă a dintelui provoacă probleme legate de muşcătură.
Faţetele dentare se lipesc pe suprafaţa frontală a dintelui cu ajutorul unui adeziv special, iar procedura este minim invazivă, fără afectarea nervului dintelui.

 

Care sunt avantajele faţetelor dentare?

- Dinţii protejaţi de faţete dentare au o viaţă dublă faţă de cei îmbrăcaţi cu coroane dentare. Întrucât procedura nu implică scoaterea nervului, dintele nu este devitalizat.
- Îmbunătăţirea aspectului estetic al zâmbetului şi feţei
- Senzaţie şi aspect de dinţi naturali.
- Creşte calitatea vieţii sociale, creşte încrederea în propria persoană.
- Faţetele dentare sunt o alternativă la albirea dinţilor. Spre deosebire de dinţii naturali, faţetele dentare nu se colorează şi sunt foarte rezistente la acţiunea alimentelor puternic pigmentate, precum cafeaua sau fructele.
- Suprafaţa lucioasă a faţetelor dentare nu permite acumularea de placă bacteriană.

 

Cât durează procedura de aplicare a faţetelor dentare?

Faţetele dentare se realizează în maxim 3 etape. Toată procedura durează între 3 şi 5 zile, funcţie de gradul de dificultate.

 

Aplicarea faţetelor dentare este dureroasă?

Aplicarea faţetelor dentare NU doare! Şlefuirea milimetrică a dintelui se realizează sub anestezie locală. După prima şedinţă, cea în care se şlefuieşte dintele, pacientul va purta o mascuţă provizorie din compozit până la aplicarea faţetei dentare.O ușoară sensibilitate poate fi simțită după şlefuirea suprafeței dentare pentru aplicarea faţetelor, dar aceasta dispare în câteva zile.

 

Faţete dentare la Clinica Stomatologică Denti Dent

La Clinica Stomatologică Denti Dent folosim materiale de cea mai buna calitate, astfel că oferim pacienţilor noştri faţete dentare din ceramică presată E-Max Ivoclar.

Un avantaj semnificativ este faptul că faţetele dentare sunt prelucrate în laboratorul propriu, astfel că timpul de realizare este redus semnificativ. De asemnea, operaţiunile de finisare se pot efectua în timp real, cât timp pacientul este în clinică, evitându-se astfel situaţiile neplăcute când pacientul trebuie reprogramat.

 

fatete-dentare-Clinica-Stomatologica-Denti-Dent-1

fatete-dentare-Clinica-Stomatologica-Denti-Dent-3

fatete-dentare-Clinica-Stomatologica-Denti-Dent-2

 

Clinică Stomatologică Denti Dent
Str. Prelungirea Ghencea nr. 91F, Bl. D2, Ap. 5, Sector 6, Bucureşti
Telefon: 031.420.28.47
Mobil: 0735.351.230
E-mail: contact@denti-dent.ro
Web: www.denti-dent.roCategorii
Facebook
Calendar
Copyright © 2016 Denti Dent. Design by Best Image Advertising