Tratamente

LABORATOR TEHNICĂ DENTARĂ PROPRIU

LABORATOR TEHNICĂ DENTARĂ.

Clinica Stomatologică Denti Dent posedă laborator dentar propriu. Laboratorul de tehnică dentară realizează atât lucrări protetice fixe cât şi mobile(proteze). Printe avantajele majore oferite menţionam faptul că laboratorul de tehnică dentară se află în incinta clinicii şi este dotat cu aparatură şi materiale de ultimă generaţie. Aceste lucruri ne permit sa scurtăm durata necesară realizării unor lucrari protetice, pentru că nu se mai pierde timpul cu transportul acestora între cabinet şi laborator.
După cum am arătat anterior, datorită laboratorului de tehnică dentară din incinta clinicii, pacienţii noştrii beneficiază de protezări provizorii; acestea sunt realizate concomitent cu tratamentele efectuate de medic pentru ca în momentul în care pacientul părăseşte clinica, acesta să nu fie disfuncţionat, să poată mânca şi vorbi corespunzăror.
Dacă vorbim despre estetică, medicii se preocupă ca împreună cu tehnicienii să aleagă cea mai apropiată culoare şi cea mai potrivită formă pentru dinţii dumneavoastră astfel încât să se încadreze perfect în armonia facială şi să mimeze naturalul. Tehnicienii noştri vin în cabinete ori de cate ori sunt solicitaţi pentru a vedea cazurile clinice şi pentru a întelege mai bine solicitările medicilor.
Tehnicienii noştri sunt foarte bine instruiţi şi merg constant la cursuri de perfecţionare.

Copyright © 2016 Denti Dent. Design by Best Image Advertising