Tratamente

PEDODONŢIE

PEDODONŢIA.

Pedodontia este o ramura a stomatologiei  care se ocupa cu studiul patologiei odontale (caria simpla, caria complicata ,traumatismele si distrofiile), parodontale si a mucoasei orale la copii si adolescenti precum si cu tratamentul preventiv si curativ  al acestor imbolnaviri.
Noi am infiintat aceasta divizie pentru a oferi copiilor dumneavoastra in primul rand confort si sanatate. Cu mult profesionalism din partea echipei, copii sunt tratati neinvaziv la cel mai inalt nivel.
Frica este un fenomen normal ,o emotie esentiala si inevitabila iar cei mici o percep mult mai pronuntat. Deseori copiii refuza tratamentele stomatologice din cauza fricii si neincrederii,prin comunicare si joc incercam sa depasim aceasta bariera. Ne imprietenim cu cei mici iar ei vin cu drag si nerabdare.
Avem grija de igienat orala a pacientilor de la cele mai mici varste. Incercam sa corectam micile greseli  in periaj, alimentatie si obiceiuri vicioase. Rabdarea doctorilor, atmosfera destinsa si primitoare fac pacientii fericiti care pleaca zambitori, cu dintisori sanatosi si stralucitori.

La Denti Dent nu exista frica de doctor!

Copyright © 2016 Denti Dent. Design by Best Image Advertising